Boys and men outthere ;-)

 

 

Snart nalkas det juletider och jag tänkte hoppa lite i ämnen

min blogg- så jag gör jag liksom som jag vill :-D

Ett ämne som kommer upp nu när denna eg underbara tid kommer

eller ja förväntningarna är iaf det.. För vissa blir det bra för vissa kan det sluta i kaos..

Men ett ämne som jag tycker är viktigt och just för när man läser statistik och analytikern

i mig säger hejsan hoppsan det måste ju innebära något..!

Så vad handlar det då om .. Jo relationer!! :-D

Ett givande och tagande, kärlek och passion så är det hela klappat och klart- släng in det under julgranen..?

Njae så enkelt är det inte utan det krävs faktiskt en hel del mer att göra..

Och nu till alla killar och en och annan stackare till karl som står och gnuggar energiknölen- Ja just den ja – ovanför

axlarna! :-D

——————————————————————————————————————————————————————————

Så tips är för att få era kvinnor /flickor sprudlande lyckliga i juletider, för eg behövs inga julklappar om de får detta! ;-D

1,  Uppmärksamhet – När hon pratar, LYSSNA! Spelar inga roll hur intresserad du är, men du ger henne den tiden att förmedla något till just dig!

Sitt inte med mobilen i högsta hugg eller fippla med något, hon märker det och bli sårad utan titta på henne och lyssna :-)

2. Uppmuntrande ord-  Även om det är en stark kvinna tjej som håller dig kär- ge uppmuntrande ord, ta inte alltid för givet att hon fixar allt.

Utan säg tex det där gjorde du bra älskling! Det där styrde du upp snyggt! El tex hemma- Vad fint du dukade , små små saker som gör så stora saker- i hjärtat :-)

3. Att vinna- Haha trots att du är en stark man med hög  manlig pondus och vill ha rätt i allt du säger.. Låt henne ta plats, låt hennes ord el hennes åsikt ”vinna” ja 2 + 3 = 5 men det blir även 1+4 ;-) Ni kanske pratar olika språk men menar samma saker egentligen :-)

4. Närhet- Säg den kvinna som inte älskar att känna 2 varma sköna armar som kommer smygandes när man gör något astråkigt, tex slänger i tvätt, plockar in varor i kylskåpet? Ge henne spontan närhet att få krypa in i din famn för det är ju där hon vill vara egentligen hela tiden :-)

5. Att förstå att hon är den vackraste du vet- Ja du är snygg, eller du är vacker, kan en blind människa säga.. Men att säga det i en handling eller flera. Att titta in i hennes ögon och le lite längre än vad du tänkt göra.. Att hålla henne nära och krama åt henne lite och sniffa henne på halsen när ni tittar på teve. Ett leende säger mer än 1000 ord och det stämmer. En öm smekning på kinden innan du går ut ur rummet.. ja det finns många handlingar som säger så mycket..

6. Trygghet- Ja nu morskar många män upp sig men.. Era kvinnor är nog säkert starka individer som sagt  fixar saker och ting själva . Men ibland så vill man känna en trygghet som man bara får från sin andra hälft. Mannen– ja DU :-D Låt henne känna att du finns där för henne när hon känner sig osäker låt henne få känna din manliga trygghet och säkerhet när hon vacklar. för alla vacklar och känner sig osäkra någon gång :-)

7.  Någon att lita på- När hon ber dig göra något, gör det även om du känner att det är astråkigt men gör det för henne eller för kärleken du känner för henne. Hon vet ju att hon kan lita på dig. Eller att anförtro sig , att lätta sitt hjärta.. om det är något riktigt som hon behöver bolla lite tankar med, även om du inte har alla svar i din handflata så har du lyssnat ibland behöver man inte råd man vill bara bolla lite tankar och ideer.

8. En axel att gråta ut emot- Ja de flesta kvinnor kan gråta lättare än män och vanligtvis blir män tafatta i sådana situationer. Något är trasigt och måste lagas.. Nej ibland gråter vi , av olika saker ja ibland är npgot trasigt ibland inte och det bästa en man kan göra då är att ta sin kvinna i sina armar och låt henne gråta.. Smek hennes hår och vänta ut det tills hon ev vill prata :-)

9.  Komplimanger- Det måste jag säga att många män är duktiga på – i början ;-) Sen dalar det och när säger man det ? Jo när hon är tillsnoffsad och hon/ni ska iväg någonstans.. Säg det när hon minst anar det, låter märkligt men när hon har nyss vaknat och kanske ser ut som ett troll eller Alice Cooper och luktar ödla ur munnen. :-D   Du är vacker, eller när hon står och skrapa en ruta på bilen, eller när hon kommer ut från toaletten ja ju mer oanat det kommer desto bättre :-)

10. Respekt- Respekten är A och O, ge henne respekt och hon ger det tusenfalt åter.  Låt inte henne att känna sig osäker eller förminska /förlöjliga henne på något sätt, indirekt så säger/gör du ju det isf till dig själv eftersom ni representerar ju varandra- ni är ju ett team SAMT att du sårar henne oerhört. Båda drar ju sitt strå till stacken i erat team så båda parters arbete och effort är viktiga. Höj upp henne istället för sänk henne.

Kärlekshandling- Sex tänker män ;-D NEJ! Jo sex  med rätt person är toppen men.. Vardagliga små kärlekshandlingar.. Att hon får komma hem till ett dugat bord, eller att det är nystädat.. Tappa upp ett bad – om ni har badkar – till din kvinna och sätt på lite soft musik och ev häll upp ett glas gott till henne. Fråga henne en fredagkväll hur hon skulle vilja lägga upp helgen- och låt det bli så, hon kanske vill ha sovmorgon en morgon, ta hand om barnen så hon får sova ut, nästa helg kan ni köra ditt upplägg. Men unna henne detta.

Sin bästa vän- En klyscha men så sant för i sin kärlekspartner så vill man ha sin bästa vän, man vill anförtro sig precis som man gör med sin bästa vän MED sin kärlekspartner och får man tilliten så gör kvinnor det. Och det är liksom grädden på moset :-)

 

Nu känner nog alla mansgrisar (ursäkta uttrycket)  Att vaddå ska jag bli en toffel?!

Absolut inte, men jag väljer hellre än man som står och ha lagat mat åt mig när jag kommer hem slut och trött från jobbet eller har städat än en man som bara vill sätta sig ner själv vid ett dukat bord, de män som lyfter upp sina kvinnor och är stolta över dem på ett personligt plan men även socialt .. Man är ett team.. Och man hjälps åt, sådana karlar växer inte på trän men ack så manliga de är!:-)

 

Dessa små julklappar i form av tips kommer ni män/killar att komma långt med ! :-) Och ni får en glad och lycklig kvinna på köpet och det hörrni är väl inte fy skam? ;-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu